Här samlar jag hemsidor och produkter som jag rekommenderar.

Jag får ofta många frågor om vilka produkter jag använder och vad jag rekommenderar. Därför samlar jag det mesta här, för att underlätta för både mig och er. På denna sida ”Jag rekommenderar” så går allt att trycka på, för att komma vidare till företaget eller produkten via annonslänkar. Genom att du köper från dessa länkar så får jag en liten procentsats av värdet som du handlar för, via hemsidorna. Det kostar ingenting extra för er. Detta kallas adlinks eller annonslänkar.

Jag är inte sponsrad av något företag och samarbetar inte med något företag om det inte uttryckligen står skrivet i inlägget jag postar.

Hit kan ni komma tillbaka om ni har frågor eller undrar något. Annars är ni varmt välkomna att kontakta mig om ni inte hittar det ni behöver eller undrar något annat. Tryck här för att kontakta mig. Stor kram från mig!


Campadre finns massor av olika varor till kraftigt reducerat lägre priser än andra butiker. Allt från Orrefors och Smeg till Eva Solo och Markslöjd. Här älskar jag att fynda massor av varor till mitt kök och allt relaterat till min matlagning. Bra kvalitet är en viktig del i hållbarhetstänk och därför vill jag köpa bättre varor direkt istället för högre konsumtion och billigt. Däremot blir detta billigare direkt, trots finare märkesvaror. Dom har självklart ett större utbud i temat Kvinna, Man, Barn, Skönhet, Sport, Resor också. Men du kommer till deras Kök och Hushålls-avdelning genom att klicka på den stora bannern ovan, där det står Campadre. Verkligen värt att kolla in!


bodystore.com

En av mina absolut favoritsidor på internet är utan tvekan Bodystore.com. För det första, eftersom dom har ett mycket stort utbud av livsmedel, hälsokost och bra kampanjer. För det andra, att dom har fri frakt oavsett köpsumma. Om jag behöver en vara för 20 kr så kan jag klicka hem den snabbt utan att betala frakt, och jag har den hos mig inom några dagar. Så bekvämt och billigt. För det tredje, så har Bodystore.com prisgaranti! Om du alltså skulle hitta varan billigare hos någon annan svensk butik så får du tillbaka mellanskillnaden. Bara en sån sak? Här nedan är några av mina produktfavoriter hos Bodystore.com, tryck på deras namn för att läsa mer om produkterna eller för att köpa hem:

Khoisan tea Vaniljpulver Eko (äkta rent vaniljpulver)
Funksjonell Mat Fiber Syrup, Gold (fibersirap jag använder i bakverk, motsvarar mörk sirap)
Funksjonell Mat Fiber Syrup, Clear (fibersirap jag använder i bakverk, motsvarar ljus sirap)
Nyttoteket Clean Collagen (absolut bästa kollagenet jag testat, smakar ingenting och 91% proteinhalt)
Biofood Kokosolja Doftfri (helt smak och doftfri kokosolja som räcker väldigt länge, perfekt att steka i och tål riktigt höga grader)
Rawpowder Kanel Ceylon, Äkta kanelpulver Eko (äkta ekologiskt kanelpulver av högsta kvalitet, perfekt i bakverk, grytor eller smoothie)
Rawpowder Kakaonibbs Eko (näringsrika krossade kakaobönor, perfekt för bakverk eller som topping)
Carls-Bergh Pharma Bjäst flingor (bra källa till b-vitamin för veganer, fungerar också som substitut för parmesanost i maträtter, smakar ostigt)
Star Nutrition Diet Noodles (lågkalorinudlar som innehåller 20 kcal per hel förpackning som motsvarar 2 portioner, substitut för nudlar och pasta, glutenfria)
Kung Markatta Mandelmjöl (ekologiskt mandelmjöl av fin kvalitet, gott i bakverk och bröd, glutenfritt)
Kung Markatta Äppelcidervinäger Ofiltrerad Eko (perfekt till sallader eller att ha i dricksglas eftersom vinägern aldrig upphettats, och därför har de hälsosamma enzymerna bevarats)partykungen

När det väntas fest av något slag, allt från bröllop till student, så har Partykungen.se snabb leverans och 25 000 produkter i sitt sortiment. Jag rekommenderar att leta era tillbehör till festen hos dom. Partykungen.se peppar upp vilken middagsbjudning eller större fest som helst! Där handlar jag själv inför bröllopsfester och alla andra tillställningar jag deltar i!